П`ятниця
19.04.2024
13:00
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Любомльський районний будинок культури
Головна Реєстрація Вхід
Новини »
Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [0]
Новини [34]
1

Погода
Любомль

Форма входу

Головна » Статті » Новини

9 травня на центральній площі міста відбувся урочистий концерт «Оспівуєм ваші дороги, де кров довелось проливати»

         9 травня на центральній площі міста відбувся урочистий концерт «Оспівуєм ваші дороги, де кров довелось проливати» з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі у роки  Другої Світової війни.

Привітали учасників свята та глядачів представники місцевої влади - перший заступник голови Любомльської РДА О.В.Герасимчук, голова районної ради М.М.Сушик та міський голова Р.В.Ющук.

 

Святкову концертну програму розпочали найпочесніші його учасники – хор ветеранів війни і праці м.Любомль «Осіннє золото» (кер.Я.Притула).

 

Як гідна зміна сивим ветеранам, пісенну естафету перейняли вихованці будинку школяра зі своєї літературно-музичною композицією «Осанна»(кер.М.Козачук та С.Купира) та учні ЗОШ №2 з окремими номерами (кер.В.Сулік).

 

Незмінними учасниками свята були колективи РБК: народний аматорський ансамбль «Любава» (кер.Л.Хомік), народний естрадний ансамбль «Голос любові» (кер.А.Бекерей) та солісти РБК Надія Шоцька та Сергій Шафран.

 

Учасники урочистого концерту віддали данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо. І піснею звернулись до ветеранів зі словами вдячності за їх мужність і героїзм, згадавши земляків, які сьогодні дають нам право на життя, віддаючи своє здоров’я за мирне сьогодення.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: LRBK (11.05.2017)
Переглядів: 392 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0