Четвер
18.04.2024
17:24
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Любомльський районний будинок культури
Головна Реєстрація Вхід
Новини »
Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [0]
Новини [34]
1

Погода
Любомль

Форма входу

Головна » Статті » Новини

Новини культури

26 серпня відбулась чергова виїзна нарада клубних працівників району на базі Хворостівського СБК по питанню «Організація культурно-дозвіллєвої роботи клубного закладу з молоддю».

         На нараді розглядалося ряд питань, а саме:

1. Підготовка клубних установ району до роботи в зимовий період. Паспорти та акти готовності закладу до зими. Інформувала – головний спеціаліст відділу культури і туризму РДА Синиця Н.В.;

2. Хід інформування клубними працівниками про роботу клубних закладів району. Інформувала – зав.відділом організаційно-масової роботи РБК Ваколюк Л.М.;

3. Про обмеження щодо проведення в районі масових заходів культурного характеру з концертно-розважальним супроводом. Інформувала – директор РБК Хомік Л.С.

Розпочалась нарада з виступу Хворостівського сільського голови Пархомука П.М., який розповів присутнім про інфраструктуру сільської ради, а також  про досягнення, хоч і незначні, стосовно її покращення.

Далі нарада продовжувалась згідно плану роботи, а на її завершення виступила директор Хворостівського СБК Зінчук А.В., яка розповіла про історію клубного закладу, про роботу  клубних формувань, зокрема фольклорного гуртка і запросила солістку СБК Ганну Носуліч  (постійну учасницю районних свят), яка заспівала стрілецьку пісню «Повіяв вітер степовий».

Обов’язковим моментом проведення виїзних нарад культпрацівників є показовий захід згідно тематики наради. То ж юними аматорами Хворостівського СБК була проведена конкурсна програма «Я люблю Україну», яка зацікавила та сподобалась присутнім.

Слід відмітити, що проведення виїзних нарад має позитивний результат, так як стимулює культпрацівників до створення нових форм роботи та підвищення її ефективності.

 

Категорія: Новини | Додав: LRBK (27.08.2014)
Переглядів: 481 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0