Четвер
25.04.2024
13:01
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Любомльський районний будинок культури
Головна Реєстрація Вхід
Новини »
Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [0]
Новини [34]
1

Погода
Любомль

Форма входу

Головна » Статті » Новини

Підсумкова нарада культпрацівників району

26 лютого в приміщенні районного будинку культури відбулась підсумкова нарада працівників клубних установ району про роботу за 2014 рік.

         На нараді розглядалось ряд питань, а саме:

1. Робота клубних установ району за 2014 рік. Інформувала – директор Любомльського РБК Хомік Л.С.

2. Підсумки роботи бібліотек системи за 2014 рік. Інформувала – директор централізованої системи публічно-шкільних бібліотек Овдієвич С.А.

3. Про роботу музею за 2014 рік. Інформував – старший науковий працівник Любомльського краєзнавчого музею Фініковський Ю.М.

4. Про роботу клубних закладів та бібліотек за 2014 рік. Обмін досвідом. Інформували – директор СБК с.Радехів Лойко А.В., завідуюча клубом с.Гуща Охналюк В.К., зав.бібліотекою с.Нудиже Маркевич Н.Г., зав.бібліотекою с.Рівне Сюмак Г.А.

5. Прийняття на баланс відділу культури і туризму Любомльської РДА рухомого та нерухомого майна сільських клубних установ району. Інформувала – головний бухгалтер відділу культури і туризму Пархомук Н.С.

6. Підведення підсумків роботи клубних закладів району. Інформував – начальник відділу культури і туризму Дячук В.М.

7. Про зміну умов оплати праці працівників окремих закладів культури. Інформувала – головний спеціаліст відділу культури і туризму Синиця Н.В.

8. Різне.

         Нарада проходила згідно плану роботу. Виступаючі інформували присутніх про проведену роботу за минулий рік. Колеги обмінювались досвідом та ділились своїми враженнями.

         Начальник відділу культури і туризму Дячук В.М. та директор РБК Хомік Л.С. наприкінці наради подякували всім присутнім за проведену роботу і побажали в майбутньому не втрачати віри і нести прекрасне в маси.

 

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: LRBK (03.03.2015)
Переглядів: 530 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0