Вівторок
19.03.2024
03:51
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Любомльський районний будинок культури
Головна Реєстрація Вхід
Новини »
Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [0]
Новини [34]
1

Погода
Любомль

Форма входу

Головна » Статті » Новини

Урочистості з нагоди відзначення 23-ї річниці незалежності України

Любомльчани вшанували найбільше творіння української нації – День незалежності України. Урочистості пройшли в приміщенні районного будинку культури 22 серпня.

         Цьогорічне відзначення Дня незалежності по особливому значиме для кожного з нас. Бо сьогодні, як ніколи, гостро відчувається дух патріотизму та любові до своєї країни. Із завмиранням серця слухали глядачі Державний Гімн України та з гордістю та надією в очах споглядали церемонію внесення Державного Прапора України.

         Привітали з Днем незалежності всіх присутніх представники влади району та запрошені – голова Любомльської РДА Ігор Олександрович Торба, голова Любомльської районної ради Микола Миколайович Сушик та заступник військового комісара Любомльського міжрайонного військового комісаріату майор Микола Адамович Горніч.

         Приємним моментом урочистого зібрання стало нагородження знаних людей району Подяками голови облдержадміністрації, Грамотами районної ради та райдержадміністрації з врученням цінних подарунків.

         А на завершення урочистостей глядачам було запропоновано перегляд літературно-музичної композиції «Ми молимось за тебе, Україно!», яку підготували учасники аматорських колективів та окремі виконавці Любомльського районного будинку культури.

 

        

        

Категорія: Новини | Додав: LRBK (27.08.2014)
Переглядів: 392 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0