Вівторок
23.04.2024
07:40
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Любомльський районний будинок культури
Головна Реєстрація Вхід
Новини »
Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [0]
Новини [34]
1

Погода
Любомль

Форма входу

Головна » Статті » Новини

урочистості з нагоди відзначення Дня збройних сил України, 75-ї річниці утворення Волинської області, з нагоди професійних свят працівників

5 грудня в приміщенні районного будинку культури пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня збройних сил України, 75-ї річниці утворення Волинської області, з нагоди професійних свят працівників статистики та органів місцевого самоврядування та з нагоди Всесвітнього дня волонтерів.

З цими значимими подіями прийшли привітати людей, які безпосередньо причетні до цих свят, представники місцевої влади – голова Любомльської РДА Ігор Торба, голова районної ради Микола Сушик, міський голова Роман Ющук. Від Волинської обласної держадміністрації привітала всіх присутніх з нагоди свят заступник начальника управління освіти і науки Людмила Плахотна. Прийшла привітати своїх працівників з професійним святом і начальник відділу статистики в Любомльському районі Ольга Бегас.

Додали світлих барвів в цей день своїми пісенними вітаннями аматорські колективи та окремі виконавці районного будинку культури, а також завітали у гості з музичними дарунками вихованці будинку школяра Божена Ягодинець, Ангеліна Федончук та Наталя Дубина. Приємним і водночас зворушливим став дарунок від працівників Волинської митниці Степана Петруся та Василя Марчука, які приїхали зі своїми власними творчими доробками.

Впродовж всього свята в залі працювали волонтери Любомльської громадської організації «Християн волонтерів», які здійснили збір благодійних коштів на підтримку земляків, як на даний момент знаходяться на сході.

 

Категорія: Новини | Додав: LRBK (11.12.2014)
Переглядів: 557 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0