Четвер
28.03.2024
16:51
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Любомльський районний будинок культури
Головна Реєстрація Вхід
Новини »
Меню сайту

Категорії розділу
Мої статті [0]
Новини [34]
1

Погода
Любомль

Форма входу

Головна » Статті » Новини

Відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

         7 листопада 2014 року на сцені Любомльського районного будинку культури відбулись урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

         Талановиту родину культпрацівників прийшли привітати друзі та колеги. Відзначили нагородами та цінними подарунками кращих працівників району голова Любомльської РДА Ігор Торба, голова Любомльської районної ради Микола Сушик та начальник відділу культури і туризму РДА Володимир Дячук.

Не забули про професійне свято працівників культури їх добрі друзі – працівники районного  відділу освіти. Від їх імені привітала всіх присутніх з професійним святом директор Будинку школяра Світлана Шваліковська та було подаровано пісенне вітання. Прийшов привітати своїх працівників та всіх присутніх зі святом і Вишнівський сільський голова Олексій Кулик.

Працівники культури завжди роблять свято для інших, бо їхнє покликання – дарувати людям тепло, радість та любов. Тому приємно, коли в такий день не забувають і про них, віддячуючи тим же.

Аматорські колективи та окремі виконавці Любомльського районного будинку культури зі сцени вітали своїх колег за посередництвом музичних номерів.

Ми щиро віримо в те, що незабаром над всією Україною та її народом зійде сонце перемоги та миру і ми зможемо заспівати так, як цього прагне щира українська душа. Бо культура – це обличчя країни і нам під силу зробити його неперевершеним. Ми талановиті, щирі, щедрі та сильні духом. І ми зможемо відстояти мирні дні для нашої рідної землі і професія культпрацівника була і залишиться найпрекраснішою.

Категорія: Новини | Додав: LRBK (12.11.2014)
Переглядів: 686 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Годинник

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0